Dětská jablečná přesnídávka II.
Chcete uchystat něco, co ocení nejmladší členové vašich rodinných klanů? Zkuste připravit sladkou jablečnou přesnídávku. Dá se sterilovat a můžete pak kdykoliv sáhnout pro dobrotu. Budete přesně vědět, co v zavařené skleničce dětem podáváte.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 039 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 952,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Moje poznámka
Dětská jablečná přesnídávka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G585
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 17 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 19 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské párky podle oujezdské babičky
Nympheas před 1 hodinou
Polévka s vločkami
Kajkajak před 2 hodinami
Těstoviny s mletým masem a brokolicí
Marylka před 3 hodinami
Pohanka s listovým špenátem
TondaJ před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
tara23 před 4 hodinami
Kopřivový špenát
radekfiala před 6 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 6 hodinami
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 9 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 17 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept na jablečnou přesnídávku,
domácí přesnídávka,
domácí přesnídávka pro kojence,
domácí dětská přesnidávka,
recept na detskou jablecnou presnidavku,
domácí dětská výživa,
domácí přesnídávky pro kojence,
recept na domácí jablečnou přesnídávku,
domácí dětské přesnídávky,
domácí přesnidávky,
dětská výživa recept,
presnidavky recepty,
dětská přesnídávka,
přesnídávka pro kojence,
přesnídávka,
dětské domácí přesnídávky,
dětská přesnídávka recept,
jablecna vyziva,
domácí přesnídávka bez pudinku,
presnidavka recept
Suroviny:
jablko,
voda,
pudink vanilkový,
cukr
Komentáře (47)
A kvuli tomu, abychom nejedli samou chemii, si obcas doma neco vyrobime. Vam doporucim pouze chodit nakupovat
Tuto přesnídávku jsem také dělala, když se to ještě rozmixuje ponorným mixérem tak slupky nejsou ani vidět ani tam nevadí. Dělala jsem ji pro ročního vnuka.
Lucie:
Olga:
A používáme ji opravdu jen jako přesnídávku (nebo ji přidáváme jako další vrstvu do ovocných pohárů, i k tvarohu na sladké kynuté knedlíky). Když ji dáš např. na koláče, které se pak pečou, myslím, že nahřátím při pečení pudink zřídne.
Cathleen
A na toto množství jsem dala jen dva pudingy, protože to bylo určitě méně, než z 5ti kg jablek, tak aby to nebylo moc sulcovaté.
Snad jsem trochu pomohla
Moniko,na vhodnost pudinku jsem se dotazovala pro mou 16měsíční dceru a byl schválen
Samozřejmě dávám bodík
Dobře zavíčkuj, vody stačí do poloviny sklínek. Sklenice většinou neotáčím, právě proto, aby mi nějaká, špatně chycená, nevytekla. Než je pak uklidíš, vyzkoušej, jestli se víčka chytly - nesmí se protáčet, když koukneš z boku, musí být "vcuclá" dovnitř a taky poklepem nehtu to uslyšíš. Čím vyšší tón, tím lépe. Špatně chycená sklínka zní dutě.
Myslím, že jakékoliv koření mohou až děti od 3-4 let, dítě už mám dospělé a přesně si to nepamatuji.
Jen jsem měla "dilemata" - v životě jsem nezavařovala. Těch pět kilo mají mít jablka před vykrájením? Ale konečná hustota se mi zdála ok, tak asi ano. Zavařuje se jak - sklenice ponořené po víčko? Co když nemám tak hluboký kastrol? Když pak sklenku otočím vzhůru nohama, neměla by se vylít nebo ano? A poslední - proč by se do toho malému dítěti nemohla přidat např. trocha skořice?
Jinak je mi všechno jasné