Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 79 978 kJ / 19 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,92 g |
Tuky | 1 104,58 g |
Vláknina | 31,70 g |
Cholesterol | 7,68 g |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 1 932,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Moje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 9 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 13 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 17 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 8 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 11 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 12 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 13 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 14 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 14 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 14 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 15 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
recept na vícepatrový dort svatební,
několika patrový dort,
dorty svatební patrové,
vícepatrový dort recept,
svatební dort recept,
vicepatrovy dort postup,
patrové svatební dorty,
poschodový dort recept,
dorty bobina,
vícepatrový svatební dort,
dortomanie poschoďový dort,
potahování dortů poschodove,
patrový marcipánový dort čtverec,
recept patrový dort,
postup u patroveho dortu,
recept na patrový čtvercový dort,
jaký krém pod marcipán,
svatební dort poschoďový recept,
svatební dort čtvercový patrový recepty,
jaký svatební dort diskuze
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
máslo,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (20)
Nemůže mi někdo poradit, jaký krém použít na potření dortu před potažením marcipánem?
Moc děkuji.