Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 073 kJ / 1 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,81 g |
Tuky | 126,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 21,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Moje poznámka
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7lz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 20 minutami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 2 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 12 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 14 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 14 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 15 hodinami
Tématické fráze:
příprava divoké kachny,
úprava divoké kachny,
kačena na víně,
úprava divoké kačeny,
divoká kachna recept,
divoká kachna uprava,
jak upravit divokou kachnu,
divoká kachna,
divoká kačena recept,
divoká kačena recepty,
příprava divoké kačeny,
úprava kachny,
kačena na červeném víně,
recept na divokou kachnu,
divoka kachna recepty,
recept divoka kachna,
úprava kachny divoké,
recept na upravu divoke kachny,
recepty divoka kachna,
divoka kacena priprava
Suroviny:
kachna divoká,
slanina,
švestky sušené,
cibule,
víno červené suché,
jalovec,
koření nové koření,
bobkový list,
kmín celý,
máslo,
sůl
Komentáře (56)
Jednou se přihlásím podruhé ne,jak se mi chce.
Dala jsem je do trouby krátce po pul desáté a ve 12 byly měkounké ! Velice dobré,manžel ještě v kuchyni obírá kosti ,že prej pro pejsky ,ale nevím....
Někdy se stane ,že je rozstřelená žluč. Pak se ani nedají z jater udělat knedlíčky do polévky. A ty naše rodina tak,zbožňuje ,že je schopna se jeden na druhého naštvat, když na ně nezbyde knedlíček v polévce.Jednou se hádali celý Vánoce! Takže kuchám ihned abych zachránila játra
teď pro změnu čekám, až nad barákem potáhnou divoké kačky...jinak můžu..víš co...
správně...uvařit něco jiného
srettka: no co co..rajská je taky fajn
ooo nebesa,ta nadhera,ta rozkosna kompozice,to dokonale vonici zatisi
to je trest za to, ze jsem byla dnes hubata,takova dobrota a ja si budu soukat do utrob rajskou
takže po dietní cuketce přišla na řadu kačka
paráááda
no jo..a zase to červené..safraporte..že bych přešla