Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 631 kJ / 2 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,38 g |
| Tuky | 14,84 g |
| Vláknina | 32,48 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 4,98 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 398,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Moje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 22 minutami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 6 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 8 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba s pohankovými vločkami,
celozrnný pohankový chlebík,
žitný chleba s pohankovými vločkami,
žitný chléb s vločkami,
podmaslový chlebíčky recept,
pohankovo žitný chléb,
domácí žitný chleba s podmaslim a vlockami,
moučník s pohankovými vločkami,
těsto od cathelen,
podmáslový chléb,
chléb podmáslový
Suroviny:
voda,
podmáslí,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
vločky pohankové,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
Nedávala jsem podmáslí ale domácí kefír
Přidala jsem olej s příchutí kmínu a ocet s koriandrem - tyhle příchuťové olejíčky a octíky jsem si nakoupila v Lídlu a do chlebů nemaj chybu
jirholu: