Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 936 kJ / 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,59 g |
Tuky | 13,77 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 466 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 7,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Moje poznámka
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Nejnovější recepty
Studená meruňková polévka
Přidáno před 2 hodinami
Batát s cizrnou, cuketou a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Tzatziki
Přidáno před 8 hodinami
Hráškové řízečky
Přidáno 11. 7. 2025 15:30:02
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno 11. 7. 2025 13:43:00
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno 11. 7. 2025 13:16:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 12 minutami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 19 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 2 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 2 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 2 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
janickajan před 3 hodinami
Dušená rýže zase jinak
daniela.ku před 3 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Dasa18 před 4 hodinami
Tématické fráze:
moravská bašta,
moravská klobása recept,
vepřové kapsičky,
moravská kuchyně recept,
moravská kuchyně recepty,
recepty z moravské kuchyně,
moravské dobroty,
tradiční moravske recepty,
moravská klobása top recepty,
moravska kotleta,
recept moravská bašta,
jak dobře useknout kotlety,
moravská kuchyně,
moravská bašta recept,
tradiční moravské moučníky,
moravská kotleta recept,
jak useknout kotletu,
recept na mosave kapsičky,
plně na kotleta,
moravské klobásy recept
Suroviny:
kotleta vepřová,
sůl,
pepř černý,
mouka hladká,
klobása moravská,
vejce,
cibule,
hořčice,
feferonka,
sýr ementál,
olej
Komentáře (25)