Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 23,45 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 72,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce osolíme a naložíme do marinády, připravené rozšleháním všech ostatních surovin.
Krok 2: Marinujeme nejméně 2 hodiny, nejdéle přes noc.
Krok 3: Podlijeme malým množstvím vody a pečeme při 200°C doměkka (doba záleží na velikosti a druhu použité části kuřete).
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Moje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 23 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
thajská kuchyně recepty,
marináda na kuřecí maso na thajský způsob,
recepty thajské kuchyně,
thajské recepty,
thajské pikantní kuřecí nudličky,
thajske kuřeci paličky,
kuřecí křídla na thajský způsob,
thajské paličky,
thajská kuchyně - recepty,
kureci stehna na thajsky zpusob,
kuřecí stehna - thajská kuchyně,
recepty na thajskou kuchyni,
thajská kuchyně,
thajské potraviny,
kuřecí paličky v limetkové marinádě,
kuřecí paličky thajské,
thajské kuřecí pikantní maso,
recept na pikantní kuřecí paličky,
pikantní sosík,
prave thajske recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
omáčka chilli,
pepř černý,
omáčka sojová,
šťáva limetková,
cukr hnědý,
zázvor,
česnek,
sůl
Komentáře (13)
a ten porcelán..chjoo
Eli, že jsi k tomu dělala tu variaci na sabdži? Nebo se mi to jen zdá
Simčo, to jsou horní kuřecí stehna. Takhle se to nějak nafouklo či co...