Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 372 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,06 g |
Tuky | 23,45 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 72,89 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso lehce osolíme a naložíme do marinády, připravené rozšleháním všech ostatních surovin.
Krok 2: Marinujeme nejméně 2 hodiny, nejdéle přes noc.
Krok 3: Podlijeme malým množstvím vody a pečeme při 200°C doměkka (doba záleží na velikosti a druhu použité části kuřete).
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Moje poznámka
Thajské pikantní kuřátko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5A6x
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 21 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 44 minutami
Vynikající pizza
bigbys před 55 minutami
Špagety à la carbonara
Bensat před 58 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 4 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 4 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 7 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 16 hodinami
Tématické fráze:
thajská kuchyně recepty,
marináda na kuřecí maso na thajský způsob,
recepty thajské kuchyně,
thajské recepty,
thajské pikantní kuřecí nudličky,
thajske kuřeci paličky,
kuřecí křídla na thajský způsob,
thajské paličky,
thajská kuchyně - recepty,
kureci stehna na thajsky zpusob,
kuřecí stehna - thajská kuchyně,
recepty na thajskou kuchyni,
thajská kuchyně,
thajské potraviny,
kuřecí paličky v limetkové marinádě,
kuřecí paličky thajské,
thajské kuřecí pikantní maso,
recept na pikantní kuřecí paličky,
pikantní sosík,
prave thajske recepty
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
omáčka chilli,
pepř černý,
omáčka sojová,
šťáva limetková,
cukr hnědý,
zázvor,
česnek,
sůl
Komentáře (13)
a ten porcelán..chjoo
Eli, že jsi k tomu dělala tu variaci na sabdži? Nebo se mi to jen zdá
Simčo, to jsou horní kuřecí stehna. Takhle se to nějak nafouklo či co...