Sýrovo - šnytlíková polévka
Tuto lahodnou sýrovou polévku podáváme tak, že na talíř nasypeme strouhaný sýr, nasekanou pažitku a to poté zalijeme horkou polévkou. Polévku navíc posypeme křupavými krutony. Příprava je snadná a rychlá.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 242 kJ / 1 492 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,20 g |
Tuky | 63,79 g |
Vláknina | 10,95 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 3,08 g |
Sůl | 7,26 g |
Sacharidy | 131,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrovo - šnytlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwzB
Moje poznámka
Sýrovo - šnytlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwzB
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 16 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 16 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 16 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 1 hodinou
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne z cukety
stanik před 1 hodinou
Americké okurky
JiriSeidler před 1 hodinou
Hamburgerové bulky
Simonasesimik před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
Simonasesimik před 2 hodinami
Buďáky - buchty se švestkami
Simonasesimik před 2 hodinami
Cuketové zelí
janatka před 2 hodinami
Cuketové halušky
janatka před 2 hodinami
Tématické fráze:
šnytlíková polévka,
šnitlikova pomazanka,
snytlikova polévka recept,
polevka snytlikova,
šnitlikova omačka,
šnitlíková polévka,
apetitova polevka,
snytlikova pomazanka,
polévka šnitlíková,
sýrovopažitková polévka,
šnytlíková omačka
Suroviny:
vývar masový,
mléko,
sýr tavený,
sýr nastrouhaný,
olej,
cibule,
mouka hladká,
pažitka,
rohlík,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (21)
Teprve, až jsem ochutnávala při vaření, tak jsem si uvědomila, že ji vlastně znám. Vařívali nám ji často ve školní stravovně.
Nevím, jestli byla úplně stejná, ale chutnala stejně.
Myslela jsem, že mi zůstane na zítra do práce, ale kupodivu bez protestu ji snědli i ostatní
Magdalence díky za recept a ostatním polévečku doporučuji, zkuste, nebudete litovat
Jo a mám ještě variantu - šnytlík a hrst sedmikrásek!!!!!Jinak to samé