Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 787 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| Tuky | 5,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Moje poznámka
Přírodní plátek s pepřovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVo9
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 15 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 1 hodinou
Išlské dortíčky
dra.carol před 2 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 2 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 9 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 12 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 12 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 14 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 14 hodinami
Tématické fráze:
pepřový sos,
vepřová pečeně bez kosti plátky recept,
přirodní vepřová pečeně,
vepřova pečeně přírodní,
pepřový přeliv na maso,
vepřová pečeně bez kosti plátky,
vepřové plátky pečene přírodní,
pepřový bešamel,
přeliv na maso pepřový,
veprove platky s peprovym prelivem,
prirodni kureci platek,
vepřová pečeně bez kosti plátky recepty,
přírodní plátky,
prirodni kureci platek s ryzi,
sos na přírodní maso,
recept na kureci prirodni platek,
recept na přírodní vepřové plátky,
přírodní vepřová pečeně s kostí recept,
rychly přírodní platek,
preliv k masu
Suroviny:
pečeně vepřová,
pepř čtyř barev,
pepř mletý,
sůl,
olej,
solamyl,
voda
Komentáře (14)
já tedy také volím bram.kaši nebo rýži, ale občas zhřeším a pochutnám si na hranolkách
Pajajko, já jsem taky čistokrevná masařka- ne moucha