Kynuté buchty
Poctivé kynuté buchty vyžadují čas a péči, aby byly dokonalé. Začátečníkům mohou připadat náročné, ale s naším receptem je zvládne opravdu každý. Náplň zvolte podle vlastní chuti, ale klasika v podobě tvarohu, máku a povidel je nejlepší.
Suroviny pro 25 kusů
20 - 30
25kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 678 kJ / 3 986 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 99,50 g | 
| Tuky | 129,06 g | 
| Vláknina | 22,50 g | 
| Cholesterol | 559 mg | 
| Sodík | 227 mg | 
| Sůl | 0,54 g | 
| Sacharidy | 595,41 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Kynuté buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98EY
Moje poznámka
					
				
Kynuté buchty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98EY
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 3 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 5 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 6 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 6 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 7 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 9 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kynuté buchty, 
						
						
							kynutá buchta, 
						
						
							recept na kynuté buchty, 
						
						
							kynuté buchty s olejem, 
						
						
							kinute buchty, 
						
						
							domácí kynuté buchty, 
						
						
							kynuté buchty recept, 
						
						
							kynutý buchty, 
						
						
							recept na buchty, 
						
						
							buchty recept, 
						
						
							buchty kynuté, 
						
						
							kynuté buchty bez kynutí, 
						
						
							kynute buchty na pare, 
						
						
							buchty recepty, 
						
						
							kvásek na buchty, 
						
						
							recept kynuté buchty, 
						
						
							buchty s olejem, 
						
						
							buchty, 
						
						
							recepty kynute buchty, 
						
						
							kynutebuchty
						
					
						Suroviny:
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							droždí, 
						
						
							mléko, 
						
						
							cukr, 
						
						
							olej slunečnicový, 
						
						
							rum, 
						
						
							máslo, 
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (43)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Ano, každá mouka MŮŽE být jiná. MŮŽE být i vlhčí, ale to co MŮŽE dělat při pečení paseku není vlhkost mouky, ale tzv. "síla mouky" ("farina di potenza" lepší ekvivalent v češtině mě nenapadá) Je to schopnost mouky pojmout určité množství tekutiny aby těsto mělo určitou hustotu. Teoreticky má "síla mouky" na těsto zajisté vliv, ale prakticky pouze při výrobě většího množství těsta, tedy v pekárnách, kte dělají dávku kolem 400kg těsta. Ale doma? Nebo na TOP, kde 2 ze 3 kuchařek odměřuje na hrnky? Ani náhodou! Ano, 2x zadělané těsto může být různě tuhé, ale rozdíl je zanedbatelný, a pokud ne, tak hledejte chybu spíše v tom co jste kde zkonili při odměřování(osátá - neosátá mouka, velikost vajec)
K receptu:
Obrázek nepřidám, protože podle tohoto rcp jsem nepekl a péci nebudu!
Myslím, že mlíííka je tam až až (dal bych tak 300ml)
...a 20´ při 200°C? No, nevím, nevím... doporučuji pozvat vizionáře Hlavsu, dát mu stoličku před troubu a myslím, že cosi uvidí
Já být začátečníkem v kuchyni, tak podle tohot receptu buchty určitě neupeču, ... tak snad už je to celé Ok
Tak si dovolím pridať fotky z buchiet