Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bábovka piškotka

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Twiggy Twiggy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 215 kJ /
4 115 kcal
Bílkoviny97,64 g
Tuky177,92 g
Vláknina10,38 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 473 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy525,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: První si připravíme piškoty, které vždy po dvou slepíme marmeládou a navlhčíme rumem (je to velmi dobré a hlavně nám piškoty nebudou "plavat").
Vejce, cukr a tuk utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem a mléko. Nakonec přidáme rozinky. Do formy rozetřeme polovinu těsta. Na těsto naskládáme těsně k sobě piškoty a překryjeme druhou polovinou těsta smíchaného s kakaem. Upečeme.

Zveřejněno 1. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bábovka piškotka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywLV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bábovka piškotka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywLV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Teď na mne vyskočila z náhodných tato bábovka. Vypadá zajímavě, zase trochu něco jiného, vyzkouším :yes:

je báječná, jen jsem asi málo navlhčila ty piškoty- vyplavaly :-( ale příště jim dám více napít a bude o.k. :-*

Martina.m: Piškoty se musí namočit, jinak nebudou držet v bábovce a budou se sunout nahoru. Takže káva je správná volba ;)

je možné piškoty nenamáčet, nebo je namočit do kafe? (nemám rum) :-S:-D

recept super,dávám bodík!Jen jsem piškoty nenamočila a oni vyplavali:(škoda příště dám na vaší radu a nebudu poslouchat chlapa!!!!

diky

:-D:-D...PRášekDOPEČiva...;-)

co je prdopec ??

Dnes jsem tuto bábovku upekla dětem a musím ohodnotit velkým úspěchem!!!:yes::-p
Doporučuji!!

Katko, nejsem autor, ale ne!!! ten tuk jen nechat změknout a pak šlehat;-)Já bych nejdříve zloutky s cukrem a pak přidala ten tuk, ale opravdu nejsem autor.

Katerina Jelenova 12. 5. 2010 11:21
Chci se zeptat: tuk rozehřát nebo nechat vcelku? :-S a třít rovnou s vejci a cukrem nebo až poté přidat? Díky za odpověď.

AniCiz: Dobrá poznámka, kokos se do těsta nepřidává, nevím kde jsem k němu přišla :D Ale určitě s ním můžeme pro změnu vysypat formu :)

A kdepak byl ten receptík, když jsem se po obědě snažila něco upéci;-):-D, tak si uložím na další víkend:-!:yes: bodík posílám:-K

:yes:vypadá lákavě,ale hledám,kam se poděl ten kokos...je v těstu,nebo se dává na vysypání formy?:-?

Tématické fráze:
bábovka piškotka, piškotka, piškotka bábovka, hrnková piškotová bábovka, piškotová bábovka s kakaem, piškotová bábovka bez tuku, piškoty namočit v rumu, kuchařka piškotka, piskotka bez cukru, bábovkapiškotka, babovka s piskoty, piškotová bábovka, hrnková buchta, jak upéci piškotovou bábovku, piškotová buchta hrnková, bábovky piškotka, bábovka bez tuku, rozehřátým cukrem bábovka, piskotka bez vajec, dava se do babovky piškoty

Suroviny:
piškoty, vejce, máslo, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, mléko, marmeláda, kokos, rozinky, rum

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu