Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Moje poznámka
Zapečená růžičková kapusta II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMER
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 4 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 52 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
růžičková kapusta recepty,
zapečená růžičková kapusta,
růžičková kapusta zapečená,
růžičková kapusta,
zapečená růžičková kapusta recepty,
růžičková kapusta recept,
růžičková kapusta co obsahuje,
zapečená růžičková kapusta recept,
zapečené růžičkové kapusty,
zapečená kapusta,
ružičková kapusta a zdraví,
recept na růžičkovou kapustu,
mrazena ruzickova kapusta,
růžičková kapusta dietní recepty,
růžičková kapusta dietní recept,
recepty z ružičkové kapusty,
růžičková kapusta top recepty,
růžičková kapusta-recepty,
ruzickova kapusta mrazena,
co z růžičkové kapusty
Suroviny:
kapusta růžičková,
směs zeleninová mražená,
cibule,
česnek,
sýr,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
1. Ak je navrchu syr, tak po zapečení to nemôže vyzerať inak.
2. Mrazená zelenina obsahuje podstatne viac vitamínov a minerálov ako zelenina skladovaná v skladoch dlhé mesiace, ktoré sa plnia plynom, aby tá zelenina vyzerala aj po polroku ako čerstvo vybraná zo zeme.
3. Zelenina síce chutná aj surová, to je pravda, ale nemožno vždy jesť len surovú zeleninu. Varené jedlo ješ iba mäso?!?
4. S tým povarením súhlasím. Mrazenú zeleninu nikdy nerozmrazujem ( nič mrazené sa nemá najprv rozmrazovať ), ale používam tak ako je, teda zmrazenú. Orestovať cibuľu pre lepšiu chuť nie je problém.
za druhé. všechno mražené.
Zelenina je jedna z mála věcí která chutná i syrová.
o to víc je to špatně první zamrazit a pak povařit a pak natlačit HMOTU.
dal bych 4- ( a to jenom kvuli tomu, že je tam zelenina)
určitě jakoukoliv zeleninu :) můžeš použít jakoukoliv kde je mrkev, celer, petržel :D jen tahle je nakrájená na proužky
Mňam!Děláš mi chutě!