Celozrnný medový makovec (bez vajec)

Marie Klara Kuchařka:

Domácí pekárna 12 názorů

511

Suroviny

400 ml mléka
250 g medu
50 g oleje
150 g máku
200 g celozrnné pšeničné mouky
200 g polohrubé mouky
1 čokoládový pudink
1 kypřící prášek do pečiva
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nemáme-li mletý mák, můžeme použít celý, který namočíme nejméně na hodinu předem do mléka.

  2. Do pekárny dáme nejprve tekuté a potom sypké suroviny.

  3. Pečeme na program s kypřícím práškem (bez kynutí).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Celozrnný medový makovec (bez vajec)

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo