Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 852 kJ / 3 311 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,08 g |
| Tuky | 116,36 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 470,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus:
z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme žloutky a cukr. Vmícháme mouku smíchanou s oříškama. Pečeme ve vymazané a hr.moukou vysypané dortové formě průměr cca 24 cm na 170°C asi 30 minut, podle trouby. Krok 2: Vychladlý korpus prokrojíme, pomažeme nutelou, přiklopíme a vršek opět pomažeme nutelou. Krok 3: Náplň:
do ušlehané šlehačky vešleháme 1 sáček oříškového kapučína a připravený želatinový ztužovač podle návodu. Krok 4: Natřeme na vršek dortu a dáme vychladit. Krok 5: Ušleháme Ramu na šlehání, do které přidáme druhý sáček kapučína a potřeme boky, nastříkáme pusinky, které ozdobíme kávovými zrny.
z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme žloutky a cukr. Vmícháme mouku smíchanou s oříškama. Pečeme ve vymazané a hr.moukou vysypané dortové formě průměr cca 24 cm na 170°C asi 30 minut, podle trouby. Krok 2: Vychladlý korpus prokrojíme, pomažeme nutelou, přiklopíme a vršek opět pomažeme nutelou. Krok 3: Náplň:
do ušlehané šlehačky vešleháme 1 sáček oříškového kapučína a připravený želatinový ztužovač podle návodu. Krok 4: Natřeme na vršek dortu a dáme vychladit. Krok 5: Ušleháme Ramu na šlehání, do které přidáme druhý sáček kapučína a potřeme boky, nastříkáme pusinky, které ozdobíme kávovými zrny.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapučínový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Nz
Moje poznámka
Kapučínový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Nz
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 39 minutami
Domácí chleba
Samjda před 54 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 5 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 12 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 14 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 14 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 14 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapučínový krém,
kapučínový dort,
kapucinovy dort recept,
capučínový krém,
kapučinový korpus,
kapučínové řezy,
krem kapucinovy,
kapučínová poleva,
krém z kapučina,
capucino dort recept,
capucinový krém recept,
capucinovy dort,
šlehačkový krém kapuccinový,
kapucinovy krem do dortu,
čokoládové dorty recept za 100kč,
kapučínový korpus na dort,
kapučinovi krem,
ozdoby na dort kávové zrna,
kapučinový krem na dort,
krémy do cukroví kapučínový
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
ořechy lískové mleté,
nutella,
smetana ke šlehání,
ztužovač,
ztužovač želatinový,
cukr moučkový,
capuccino instantní,
rama na šlehání,
capuccino instantní,
zdobení čokoládové,
Komentáře (16)
Víc o tom ví asi administrátoři, když to takto nechávají.
A pokud bys tady četla pozorně, viděla bys, že i přesto, že nemusí, slíbila Eva dodat recept.
Takže tyhle poznámky jsou zcela zbytečné....