Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený ledový salát s hráškem jako příloha

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

xanny

Snadný

Doba přípravy chvilička :-)

chvilička :-)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie678 kJ /
162 kcal
Bílkoviny3,51 g
Tuky12,32 g
Vláknina3,50 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,51 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme k němu l lžíci oleje, aby jsme zabránili připalování másla. Krok 2: Přidáme cibulku nakrájenou i s natí, ledový salát a jakmile začne salát jakoby "ovadat", přihodíme hrášek Krok 3: . Podlejeme trochou kuřecího vývaru a podusíme do změknutí hrášku.

Zveřejněno 21. 10. 2011

Poznámka autora xanny

Recept jsem včera viděla v televizi, ale jen chvílemi, tak si nejsem jistá, jestli je to přesně.

Dnes jsem zkoušela udělat k bramborám vařeným v papiňáku se stroužky česneku a s kuřecími kousky.

Příloha je díky hrášku sladká a krásně voní po másle, tudíž super pro mrňousky :-) - aspoň naší malé chutnalo :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxxZ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zxxZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Já jsem se zatím setkala jen se smaženým zeleným saláte, ale tohle je pro mě novinka. Možná vyzkouším, ale mě by asi bylo líto zničených vitamínů :yes::yes::yes:

Salát i hrášek je nasládlý, takže to spolu bude výborně chuťově ladit. Moc pěkné:-p:yes:

Takovouhle zeleninku můžu :-p:yes:

Z ledového salátu jsem už dělala polévku s nočkama,takže tuto chuť si dovedu docela dobře představit;-)I na fotce tato zajímavá příloha vypadá chutně:-p+1:yes:

Tématické fráze:
hrášek jako příloha, salát s hráškem, salát jako příloha, dušený listový salát, dusseny salat, restovany ledový salát, salat s ledového salat s hraškem, hlavkový salat s hráškem, mražený ledový salát, hlávkový salát dušený, dušený hlávkový salat, priloha k bramboram, listový salát dušený, ledový salát hrášek, dušený hrášek se salátem, listovy salat jako priloha, restovaný hrášek s ředkvičkou, mrazeny salat, ledový salát na pánev, salát se zeleným hráškem

Suroviny:
máslo, olej, cibulka jarní, salát ledový, hrášek mražený, vývar kuřecí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu