

Dušený ledový salát s hráškem jako příloha
Suroviny 2 porce
- asi 1 cm plátek máslo na pánev
- 1 lžíce oleje k máslu
- 2 jarní cibulky
- 1/2 hlávky ledového salátu nakrájeného nadrobno
- 1/4 sáčku mraženého hrášku
- šálek kuřecího vývaru
Postup přípravy receptu
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme k němu l lžíci oleje, aby jsme zabránili připalování másla.
Přidáme cibulku nakrájenou i s natí, ledový salát a jakmile začne salát jakoby "ovadat", přihodíme hrášek
. Podlejeme trochou kuřecího vývaru a podusíme do změknutí hrášku.
Poznámka od kuchařky
Recept jsem včera viděla v televizi, ale jen chvílemi, tak si nejsem jistá, jestli je to přesně.
Dnes jsem zkoušela udělat k bramborám vařeným v papiňáku se stroužky česneku a s kuřecími kousky.
Příloha je díky hrášku sladká a krásně voní po másle, tudíž super pro mrňousky :-) - aspoň naší malé chutnalo :-)
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dušený ledový salát s hráškem jako příloha
-
-
Já jsem se zatím setkala jen se smaženým zeleným saláte, ale tohle je pro mě novinka. Možná vyzkouším, ale mě by asi bylo líto zničených vitamínů
-
Salát i hrášek je nasládlý, takže to spolu bude výborně chuťově ladit. Moc pěkné
-
-
Takovouhle zeleninku můžu
-
Z ledového salátu jsem už dělala polévku s nočkama,takže tuto chuť si dovedu docela dobře představit
I na fotce tato zajímavá příloha vypadá chutně
+1