Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moje bramboráky

Hodnocení receptu je 4,3 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

88paja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 190 kJ /
2 435 kcal
Bílkoviny110,62 g
Tuky103,20 g
Vláknina28,94 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 4,90 g
Sůl11,92 g
Sacharidy252,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrové brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Z nastrouhaných brambor vymačkáme vodu a slijeme ji. Krok 2: Do mísy k bramborám přidáme vejce, trochu soli a majoránky, přisypeme mouku a vymícháme hladké těsto. Krok 3: Uzeninu nakrájíme na kostičky a vmícháme do těsta. Na závěr vmícháme prolisovaný česnek. Krok 4: Rozehřejem lívanečník, do každé prohlubně dáme lžíci oleje a když je rozpálený, nalijeme naběračkou těsto a necháme ho dozlatova osmažit. Krok 5: Pak bramboráky obrátíme a osmažíme i z druhé strany. Krok 6: Okurku omyjeme, nakrájíme na plátky a prudce osmahneme z obou stran. Krok 7: Papriku omyjeme a nakrájíme na proužky, salát rozdělíme na listy a opereme je. Vždy 3 nebo 4 bramboráčky proložíme okurkami, proužky papriky, listy salátu a kousky nivy. Propíchneme je párátkem a ihned podáváme.

Zveřejněno 29. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje bramboráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mE4A

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Moje bramboráky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mE4A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Do zeiakovych placiek sa nemusi davať vajce

franto: Tak je tam nedávejte...

88paja: :-D já taky dávám skoro vždy ;-)

Pěkné fotky a povedlo se:-)

Souhlasím s Maris. A vypadá to žravě :-p:-p:yes::yes:

Evi, máš čím dál hezčí fotky;-):yes:+

Bramboráčky se zeleninou a sýrem jsem jedla poprvé a bylo to:-ppřidala jsem foto a:yes:+1

Tématické fráze:
bramboraky, bramboráky recept, těsto na bramboráky, bramborak, plnění bramborák, recept na bramboráky, recept bramborak, plneni bramboráky, bramborák s okurkou, recept bramboraky, bramboráky s okurkou, bramborové recepty, recepty bramborák, bramboráky top recepty, bramborak z okurky, top recepty bramborák, bramborak ze salatovych brambor, bramboráky v lívanečníku, testo na bramborak, bramborak recept

Suroviny:
brambory, uzenina, sýr niva, mouka hladká, vejce, okurka čerstvá, paprika, salát, česnek, majoránka, sůl, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu