Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 172 kJ / 3 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,20 g |
Tuky | 146,53 g |
Vláknina | 26,90 g |
Cholesterol | 463 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Moje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 4 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s gorgonzolou a špenátem,
těstoviny se špenátem a gorgonzolou,
špenatove omačky na špagety,
těstoviny s gorgonzolovou omáčkou,
testoviny s gorgonzolou,
omáčka z gorgonzolly,
spageti,
špagety se sýrovou omáčkou a spenatem,
omáčka z gorgonzolly,
spageti spenat,
kuřecí s gorgonzolovou omáčkou,
špagety s listovým špenátem,
grilovací pánev elo,
gorngozola,
recepty gorgozolova omacka,
omáčka z gorgonzely,
těstoviny gorgonzola,
gorgonzola těstoviny,
těstoviny se špenátem a žampiony,
gorgonzolova omáčka na testoviny
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana ke šlehání,
vývar,
gorgonzola,
špenát listový,
klobása,
olej,
koření na zeleninu
Komentáře (12)
A tuhle rychlovku určitě prubněte, při správném dochucení (moje vaření je založené na ochutnávačce
Bodík!