Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 172 kJ / 3 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,20 g |
| Tuky | 146,53 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Moje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí chléb II.
Penkapa před 17 minutami
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s gorgonzolou a špenátem,
těstoviny se špenátem a gorgonzolou,
špenatove omačky na špagety,
těstoviny s gorgonzolovou omáčkou,
testoviny s gorgonzolou,
omáčka z gorgonzolly,
spageti,
špagety se sýrovou omáčkou a spenatem,
omáčka z gorgonzolly,
spageti spenat,
kuřecí s gorgonzolovou omáčkou,
špagety s listovým špenátem,
grilovací pánev elo,
gorngozola,
recepty gorgozolova omacka,
omáčka z gorgonzely,
těstoviny gorgonzola,
gorgonzola těstoviny,
těstoviny se špenátem a žampiony,
gorgonzolova omáčka na testoviny
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana ke šlehání,
vývar,
gorgonzola,
špenát listový,
klobása,
olej,
koření na zeleninu
Komentáře (12)
A tuhle rychlovku určitě prubněte, při správném dochucení (moje vaření je založené na ochutnávačce
Bodík!