Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 198 kJ / 4 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,23 g |
Tuky | 306,25 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 716 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 420,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Moje poznámka
Aninky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYmQ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
podvodnice recept,
podvodníci recept,
cukroví podvodníci,
cukroví podvodnice,
vánoční cukroví podvodnice,
staročeské cukroví,
podvodnice cukroví,
podvodníci cukroví,
vánoční cukroví podvodníci,
cukroví aninky,
podvodnické cukroví,
recept podvodníci,
vánoční cukroví aninky,
levne cukrovi,
podvodníci recept cukroví,
recept na podvodníky,
recept podvodnice,
americké koblížky,
recept na podvodnice,
aninky cukroví
Suroviny:
mouka hladká,
ořechy mleté,
máslo,
kvasnice,
šťáva citronová,
mletý anýz,
mléko,
cukr
Komentáře (30)
jenom dotaz - těsto se nechá vykynout nebo ne?
V bílku obalovat nemusíme (ale jde to dobře), pak všechny kroužky srovnáme na tác a přes sítko pocukrujeme.
amalia: je to dobré i po tom Tvým způsobu?