Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 357 kJ / 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,90 g |
| Tuky | 48,79 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,62 g |
| Sacharidy | 27,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Moje poznámka
Vepřový steak s krevetovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zBPZ
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 8 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 10 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
Tématické fráze:
krevetová omáčka,
vepřový steak recept,
vepřový steak,
vepřový steak barbecue,
steak vepřovy,
veprovy steak s,
příprava vepřových steaků,
recept na steik z veprove kotety,
krevetová omáčka recept,
doba smazeni stejku z kotlety,
priprava veproveho steaku,
hovězí steik na pánvi,
recept na krevetovou omacku,
vepřový steik,
omacky k steaku recept,
vepřový rump steak,
vepřový steak z kotlety s omáčkou,
vepřový steík na panvi,
recepty z kotety,
steik veprovy
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
krevety,
cibule šalotka,
koření provensálské,
kečup sladký,
omáčka chilli sladká,
olej olivový,
sůl
Komentáře (6)
Jen si myslím, že po pětiminutovém vaření musí být předvařené krevety jako guma.Já je nechám rozmrazit a jen prohodím na másle s česnekem a bylinkami.