Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,67 g |
Tuky | 2,97 g |
Vláknina | 19,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 8,78 g |
Sůl | 21,84 g |
Sacharidy | 82,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Moje poznámka
Rybí závitky na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qlq7
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 15 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 1 hodinou
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 4 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 6 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 7 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 7 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 9 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 9 hodinami
Tématické fráze:
nakladani ryb na kyselo,
ryby na kyselo,
nakladani ryb,
nakládané ryby na kyselo,
ryba na kyselo,
nakládání ryby na kyselo,
nakládání ryb do octa,
nakládání kyselých ryb,
rybí závitky,
jak nakladat ryby,
rybí na kyselo,
nakládání zavináčů,
ryby nakyselo,
rybí závitky recept,
recept na ryby na kyselo,
štěpnička rybí nakládání ryb na uzení recept,
nakládání ryb nakyselo,
recepty ryby na kyselo,
nakládání ryby do octu,
recepty na nakládání ryb candát
Suroviny:
filet rybí,
zelí kysané,
cibule červená,
mrkev,
pórek,
ocet,
sůl,
cukr krystal,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř čtyř barev
Komentáře (7)