Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 752 kJ / 180 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 44,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Meloun oloupeme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na menší kousky. Vodu krátce svaříme s medem a necháme vychladnout.
Krok 2: Pak rozmixujeme s melounem a citrónovou šťávou a dáme zmrazit do strojku. Výsledkem je lahodná ovocná drť, která neobsahuje píchavé krystalky ledu.
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Moje poznámka
Sorbet GALIA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0D2
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 52 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 5 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sorbet,
sorbet recept,
meloun galia recepty,
meloun galia,
recept na sorbet,
příprava sorbetu,
rybízový sorbet,
meloun galia recept,
rybízový sorbet recept,
sorbety recepty,
sorbety,
smetanový sorbet,
zmrzlinovač diskuze,
zmrzlinovač na dvě zmrzliny,
ovocný sorbet recept,
meloun galia-recepty,
sorbet recepty,
borůvkový sorbet,
meloun galie,
ovocný sorbet
Suroviny:
meloun galia,
voda,
med,
šťáva citronová
Komentáře (15)
bistro.florentyna.cz/index.php/priloha/zmrzlina-ktera-vam-zmeni-zivot
Pokud je budeš dělat ručně, musíš je v mražáku často promíchávat, aby se nevytvořily velké krystalky ledu, které pak píchají na jazyku. Čím víc se sorbet promíchává, tím je pak jemnější