Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 998 kJ / 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,03 g |
Tuky | 48,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 1,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z uzeného amura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM43
Moje poznámka
Pomazánka z uzeného amura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mM43
Nejnovější recepty
Domácí libečková sůl
Přidáno před 40 minutami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 4 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 5 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 48 minutami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 2 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 4 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 4 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 7 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 18 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 19 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 20 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 20 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 21 hodinami
Tématické fráze:
jak vyudit amura,
recept na amura,
pomazánka z uzeného tolstolobika,
jak udit amura,
recepty z amura,
uzený amur-recepty,
uzený amur-recepty,
recepty na amura,
rybí pomazánka z amura,
recepti s amura,
recepti s amura,
udit amura,
jak udit amura,
jak udělat amura,
uzeny tolstolobik pomazánka,
jak se udi amur,
jak vyudit filety z amura,
nejlepší recept z amura,
recept z amura,
jak na amura
Suroviny:
amur,
pomazánka smetanová,
vejce,
nať petrželová,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)