Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 660 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,01 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 176,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jáhly uvaříme klasickým způsobem ve vodě, na půl hrnku jahel je potřeba cca hrnek a půl vody. Rohlíky si namočíme do mléka a sušené houby dáme do vody.
Krok 2: Vše smícháme, přidáme vejce, česnek, koření, dáme do zapékací mísy a do rozehřáté trouby. Necháme tak dlouho, dokud není povrch krásně upečený, přibližně asi 20 min.
Zveřejněno 20. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Moje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 16 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 23 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 35 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbový kuba z jáhel,
houbový kuba z jáhly,
kuba z jahel,
jáhlovec,
houbový kuba s jáhly,
houbovy kuba z rohlíků,
kuba s jahel a hobami,
nejlepší houbový kuba z jáhel,
recept na jahly naslano
Suroviny:
jáhly,
rohlík,
houby sušené,
vejce,
česnek,
mléko,
voda,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (3)