Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 660 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,01 g |
Tuky | 22,10 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,69 g |
Sacharidy | 176,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jáhly uvaříme klasickým způsobem ve vodě, na půl hrnku jahel je potřeba cca hrnek a půl vody. Rohlíky si namočíme do mléka a sušené houby dáme do vody.
Krok 2: Vše smícháme, přidáme vejce, česnek, koření, dáme do zapékací mísy a do rozehřáté trouby. Necháme tak dlouho, dokud není povrch krásně upečený, přibližně asi 20 min.
Zveřejněno 20. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Moje poznámka
Houbový jáhlovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8BZr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 1 hodinou
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 21 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 15 minutami
Cuketový bramborák
Betes před 20 minutami
Banánová bábovka
Verunkavh před 40 minutami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 41 minutami
Těsto na pizzu
Olympus před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
1PettRa před 1 hodinou
Špekáčky na pivu
E. J. K. před 1 hodinou
Kuřecí stehna v medu
E. J. K. před 1 hodinou
Medová kuřecí prsa
E. J. K. před 1 hodinou
Banánový koláč
MarieP před 1 hodinou
Tématické fráze:
houbový kuba z jáhel,
houbový kuba z jáhly,
kuba z jahel,
jáhlovec,
houbový kuba s jáhly,
houbovy kuba z rohlíků,
kuba s jahel a hobami,
nejlepší houbový kuba z jáhel,
recept na jahly naslano
Suroviny:
jáhly,
rohlík,
houby sušené,
vejce,
česnek,
mléko,
voda,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (4)