Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 668 kJ / 1 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,90 g |
Tuky | 16,15 g |
Vláknina | 21,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 303,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Moje poznámka
Chléb s olivami a oreganem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yNV
Nejnovější recepty
Frikadelky s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Houbičky ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 3 hodinami
Kousky vepřové krkovice na houbách a zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Drobenkový hruškový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Domácí šípkový sirup
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí nakyselo
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Selská omeleta z mikrovlnky
D.strelcova@seznam.cz před 22 minutami
Hrníčkový perník
Ivana_Eignerova před 27 minutami
Vánoční polévka z kapříka (rybí)
Mirrika před 38 minutami
Okurky nakladačky
Lenak před 50 minutami
Houbový pekáček
misula29 před 1 hodinou
Pikantní krkovice na žampionech
jana1974 před 1 hodinou
Bílá zelňačka
vanilj před 2 hodinami
Čokoládový dort (snadný)
Kvittecko před 3 hodinami
Americké čokoládové cookies
Kvittecko před 3 hodinami
Tématické fráze:
domácí chléb s olivami,
francouzský olivový chléb,
pečivo s olivami,
recepty s olivami,
domácí chleba s olivami,
domácí sušená rajčata,
olivy wikipedie,
toskánský chléb,
chléb s olivami domácí pekárna,
ušatý chleba,
domácí pekárna chléb s olivami,
chléb z domácí pekárny s olivami,
chléb s olivami v domácí pekárně,
bílý chléb s olivami,
domácí pekárna chleba s olivami,
toskánský chléb recept,
olivy recepty,
domaci chleba s olivama,
domácí pečivo s olivami,
chléb se sušenými rajčaty
Suroviny:
voda,
mouka hrubá,
kvasnice sušené,
cukr,
sůl,
olej olivový,
olivy,
koření oregáno
Komentáře (26)
Moc děkuju za odpověď. Beru to jako význu, však já se to naučím...
Ale musíte uznat, že kombinace sušená cibule, sušená rajčata a černé olivy + trochu oregana není špatný nápad...
Já už nechci zbytečně moc riskovat (tohle byla s těmi sušenými rajčaty a olivami docela drahá sranda)...
Mirčo, prosím tě, jak se to čerstvé používá? Rozdrobí se navrch, nebo se musí zadělat kvásek? Popsala bys mi to, prosím, až budeš mít chvilku?
Už je sice třetina snědená, chuťově to špatné není, ale na fotku taky ne
No, prostě se zase projevilo, jaká jsem mizerná pekařka...