Bramborové noky s pažitkou
Tyto bramborové noky jsou chutnou a jednoduchou přílohou k dobrému masu. Trochu pažitky jim dodá neobvyklou, lehce cibulovou chuť. Jsou vděčnou přílohou a použít je můžete všude tam, kde byste servírovali plátky bramborových knedlíků.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 535 kJ / 1 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,55 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 221,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Moje poznámka
Bramborové noky s pažitkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mMvG
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 3 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 3 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 9 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 23 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 1 hodinou
Jablečné koláče
Merylas před 2 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 2 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 2 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 2 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 3 hodinami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 5 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborové noky,
bramborové noky jako příloha,
vídeňské bramborové noky,
bramborové noky recept,
vídeňský bramborový nok,
noky z bramboroveho testa,
nejlepší bramborové noky,
bramborove n,
bramborovy noky,
bramborové noky z prášku,
k čemu bramborové noky,
recept na bramborové noky,
bramborovo krupicové noky,
bramborové noky z hladké mouky,
bramboroví noky z hladké mouky,
noky z bramboroveho testa v prasku,
pečená brambora,
bramborové nocky,
noky z bramborové kaše,
bramborove noky videnske
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
sůl,
pažitka
Komentáře (15)
jo a jednu vychytávku - hotové těsto nechám propařit na pařáku cca 10 min. Noky jsou nadýchanější a dřív uvařené - to jsem slyšela v nějakém pořadu, fakt nevím kde, ale funguje to
100 bodů mňam. Manželovi stačej jen noky s osmaženou cibulkou a je v sedmým nebi, ovšem i červené zelí,to už je 8.nebe