Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový salát s cizrnou

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 125 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 110 min bez doby chladnutí

125 min (15 min příprava + 110 min tepelná úprava, bez doby chladnutí )

6. 4. 2012 09:38

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 500 kJ / 1 315 kcal
Bílkoviny66,95 g
Tuky39,50 g
Vláknina132,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 958 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy106,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šlo by to i s cizrnou z plechovky, ale já měla doma jen sušenou. Je to dost sytá forma salátu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

15. 6. 2022 14:44

Marie Svarcova: :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 6. 2022 07:50

:-)<3:yes: :yes: pěkný salátek, chutnal by mi :-K

Blanka

9. 7. 2015 09:33

Salát vyzkoušíme udělat dětičkám ve školce, dám vědět, jak uspěl

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 4. 2012 16:04

Salát vypadá nádherně:-K+:yes:

jarka skrobakova

7. 4. 2012 14:22

to je nádhera, hned bych si dala, bodík+:yes::yes::-K:-K:-))

nofrona

6. 4. 2012 21:03

:-p:yes::yes:

Colombo65 Colombo65

6. 4. 2012 17:13

Nádhera a foto je božíííííí;-);-);-)

rebeka rebeka

6. 4. 2012 15:27

fešný salát, jen co je pravda:yes::yes::-p:-p řekla bych.. přímo sexy:-8:-D:yes::yes:

pipre pipre

6. 4. 2012 12:06

Moc dobrý salátek:yes: Také cizrnu solím, až když je měkká.

chocolate chocolate

6. 4. 2012 11:35

Tak to se ti opět povedlo:yes:.

magdalenka magdalenka

6. 4. 2012 11:25

srettka:tým solením ku koncu varu som ti to tiež chcela naznačiť...

srettka

6. 4. 2012 11:21

tak jsem si do salátku právě rozdrobila kousek balkánského sýraa to je taky velká mňamka:-p

srettka

6. 4. 2012 11:10

zizala:fáákt??:-O sem to ale játro, jdu tu sůl z varu vymazat.mno..člověk se pořád učííí:-8:-)):yes: děkuji za radu:-K

zizala zizala (moderátorka)

6. 4. 2012 11:06

srettka: Možná, kdybys nesolila hned, byla by rychleji měkčí, sůl prý brání rychlému změknutí, proto se luštěniny většinou solí až ke konci ;-)

srettka

6. 4. 2012 11:00

tejaja: když já neměla čas máčet a byl tvrdej a tvrdej ( teda tohle číst manžel, tak to asi nevysvětlim:-8:-D )
takže jsem musela vydatně povařit:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salat s cizrnou cizrnový salát se zeleninou recepty s cizrnou cizrna se zeleninou saláty s cizrnou dobrý cizrnový salát salát z cizrny salát z cizrnou recept na cizrnový salát kuřecí salát s cizrnou cizrna salát salat s cizrny cizrnový salát cizrnovej salát se zeleninou čočkový salát s cizrnou cizrnový salát s kuřecím masem recept s cizrnou salát s cizrnou recept salát ze sterilované cizrny dobrý salát z cizrny

Suroviny: cizrna, voda, ocet, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, celer, cibulka zelená, lusky hráškové, okurka salátová, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený

TopRecepty.cz

Zeleninový salát s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o75A