Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruží filátka s chutí zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJLn
Moje poznámka
Pstruží filátka s chutí zázvoru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yJLn
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 18 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 3 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 8 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 9 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 10 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 10 hodinami
Tématické fráze:
pstryh,
pstruh se zázvorem,
pstruží filátko,
filátko ze pstruha,
nejlepší pstruží filátka,
pstruží filátka,
tescoma s chuti.cz recepty pstruh,
pikantní pstruzi,
pstruh tescoma s chuti,
tescoma s chutí 2017 medové řezy,
jak udelat filatka z e pstruha,
filet ze pstruha s vařenými brambory,
marinované filátko ze pstruha,
pstruží filátka recepty,
recept pstryh citron zazvor,
zázvor na pstruha,
jak udělat filátka ze pstruha,
filátka z pstruha recept,
filátka,
filátka citronu
Suroviny:
pstruh,
zázvor,
nať petrželová,
máslo,
sůl,
citron
Komentáře (17)
V jednoduchosti je krása
Ale jen na jediné stránce u tohoto výrobku je opak - http://kosmetika-atok.cz/etericky-olej-zazvor.html
Ale všude jinde ho snižuje, tak v tom mám teda zmatek. Jestli je to tím, že je to jako olej.....