Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 233 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,45 g |
Tuky | 131,61 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Moje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 22 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 45 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 57 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 1 hodinou
Cibulová polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 13 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 14 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 16 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 17 hodinami
Tématické fráze:
krkovička pečená na zelené paprice a porku,
plnena krkovička,
krkovicka po thajsku,
recepty z vyhenaku syru,
sedlčanský výheňák na zapékání,
výheňák na zapékání recept,
výheňák na zapékání,
reveňová buchta,
recepty z ridu,
výheňák na zapékání recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka zelená,
cibule,
tatarská omáčka,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rajče cherry,
paprika,
máslo,
bujón,
solamyl,
olej
Komentáře (22)
Nejdřív jsem si myslela, že jsi si ten název vymyslela-charakterizoval tě ten výheňák a ejhle, on se tak vážně jmenuje sýr, který ještě neznám