Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 477 kJ / 1 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,98 g |
Tuky | 14,07 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 183,30 g |
Postup přípravy
Prisypeme hrášok a olivy a 5 minút prehrievame na slabom ohni.
Na tanieri posypeme strúhaným syrom.
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Moje poznámka
Zelená rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51BK
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 13 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 17 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 19 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 23 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 41 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 1 hodinou
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelena ryze,
recepty z rýže,
tremocos,
zelena ryze recept,
zelená rýže recepty,
zelden,
rýže top,
rýže recepty,
zelena ryze priprava,
rýže recept,
recepty na zelený čtvrtek,
zelené recepty na zelený čtvrtek,
ryže na vsechni spusoby,
dietní rýže se zelenou recept,
použití zelené rýže,
zelden lyze,
ryze na vsechny zpusoby,
recepty - rýže do zelena
Suroviny:
brokolice,
pórek,
cibule,
olivy zelené,
hrášek mražený,
rýže,
sůl,
olej,
sýr tvrdý
Komentáře (12)
1974andrea: Andrejka vývarom nepodlievam nikdy ( pokiaľ to nie je mäso alebo mäsové jedlo ), pretože zmení chuť pôvodných surovín, a v tomto prípade chcem tam mať chuť póru a brokolice
to je jako hlavní nebo příloha