Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Česnekovo-bylinková kuřecí stehna

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 085 kJ /
737 kcal
Bílkoviny5,40 g
Tuky66,86 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmarýn, tymián a tři stroužky česneku na jemno nasekáme. V misce smícháme nasekaný česnek, bylinky, citronovou šťávu a oleje. Do marinády vložíme omytá, osušená stehna přidáme bobkový list, zakryjeme a necháme asi 60 minut odpočívat. Krok 2: Maso s polovinou marinády dáme do zapékací misky, přidáme zbylý neoloupaný česnek, osolíme, opepříme a okořeníme maďarským kořením. Krok 3: Pečeme 45 minut ve vyhřáté troubě na 220°C. Po dobu pečení maso obracíme a potíráme marinádou.

Zveřejněno 22. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOJ5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kOJ5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Máš to moc hezké;-):yes:

;-)všem děkuji:-K

já mám strašný hlad:-//:-// tak proč sem v tomto stavu chodím:-?:-//:-D:-D:-D
nádhera:-K:-K:-K sliny se sbíhají..krásné foto, voňavé papu..úžasné:yes::yes::-p;-):-*:-):-K

:-OPanečku,vždyť já jsem dnes ještě nejedla:-8Krásná bašta:-p+10:yes:

Pěkné stehýnko a s nočky.:-)):yes::yes::yes:

To se nán krásně to stehýnko zbarvilo:-*:-p:-O Mňam...+1

Hmmm, krásně vypečená stehýnka:-p:-p:yes::yes:

Krásná stehýnka, která by mi udělala radost u zítřejšího obědu.

Tématické fráze:
kuřecí stehna na bylinkách, kuřecí stehna recept, kuřecí stehna recepty, cesnekovo bylinková marináda, bylinková marináda na kuřecí maso, grešlík, bylinková marináda na kuřecí stehna, pečená kuřecí stehna na bylinkách, papu z jednoho hrnce, kureci stehna na rozmarýnu s česnekem, kuřecí stehna s česnekem a sýrem, kuřecí paličky na bylinkách, kureci stehna bylinky, kuřecí stehna s bylinkami, kuřecí palič, bylinková marináda na kuře, kureci stehna na rozmarynu, kuřecí stehna v zapékací misce, česnekovo bylinkové kuře, recept na kuřecí stehna

Suroviny:
stehno kuřecí, rozmarýn, tymián, česnek český, citron, olej olivový, olej chili, pepř mletý, bobkový list, sůl, koření maďarské

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu