Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 213 kJ / 1 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 158,05 g |
| Tuky | 28,10 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 365 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,45 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaříme těstoviny dle návodu a nebo použijeme těstoviny, které nám zbyly od oběda.
Krok 2: Pak si na pánvi osmahneme kuřecí maso a hlívu ústřičnou.
Krok 3: Kořeníme dle chuti-já dávam podravku. Je dobré nechat nějakou domu smažit pod pokličkou, aby nebyla hlíva tvrdá.
Krok 4: Když je vše měkké, přidáme těstoviny. Mícháme.
Krok 5: Pak přidáme nastrouhaný eidam a mícháme, dokud se pěkně nerozplizne. Podáváme ještě za tepla.
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teplý salát (porajská večeře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V08M
Moje poznámka
Teplý salát (porajská večeře)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V08M
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 18 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 11 minutami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 14 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 24 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 46 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 47 minutami
Vánočka II
boomgo před 1 hodinou
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 2 hodinami
Tématické fráze:
těstovinový salát teplý s hlívou ústřičnou,
salát k večeři,
večeře recepty,
vecere z hlivy,
recept k večeři,
teply ťěstovinovy salat recept,
teply testovinovy salat s hlívou ústřičnou,
recepty na večeři,
oběd s těstovinami,
co uvařit teplého k večeři,
co uvařit když zbydou testoviny,
rychlá večeře hliva,
recept na teplý salat,
rychlé večeře z hlívy ustřičné,
vecere s mozarelou,
kdyz nam zbyly testoviny,
co uvařit s hlívy ústřičné,
vecere hliva,
recepty na elektr.panev,
salát z hlívy ústřičné
Suroviny:
maso kuřecí,
hlíva ústřičná,
sýr eidam,
těstoviny,
podravka,
sůl,
petrželka
Komentáře (16)
Sama mám Amicu..