Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme na slabší půlkolečka a na oleji zesklovatíme. Vepřové a kuřecí maso nakrájíme na kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
Krok 2: Pekáček vyložíme alobalem tak, abychom měli dostatečný přesah na zabalení.
Krok 3: Alobal potřeme trochou oleje, poklademe vrstvu brambor, osolíme je a potřeme je slabou vrstvou hořčice. Na brambory dáme polovinu cibule, na cibuli dáme polovinu vepřového a polovinu kuřecího masa, osolíme a opepříme.
Krok 4: Celý tento postup ještě jednou zopakujeme, jen s tím rozdílem, že vynecháme hořčici. Skončit bychom měli vrstvou brambor, kterou zakápneme olivovým olejem a poklademe bylinkami.
Krok 5: Po vyrovnání všech vrstev alobal zabalíme tak, aby vznikl dobře uzavřený balíček.
Krok 6: Pečeme 1 hodinu při teplotě 200 °C.
Zveřejněno 26. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
Moje poznámka
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 29 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 31 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
papillota,
co jsou papiloty,
vareni v papilote,
rychlý oběd s vepřovým masem,
vaření v papilotu,
papiloca,
papiloty na vaření,
papilota na vaření,
papilota vaření,
papileta,
papiloca,
papiloza,
papiloza,
jak udělat papilotu,
kureci prsicka v papilote,
kureci rizek v papilote,
brambory v papilotě se se špenátem,
kuřecí prsa v papilotě,
zapeksne zemaky s veprovym masem,
zapece brambory s kuřecím masem
Suroviny:
brambory,
prsa kuřecí,
maso vepřové,
cibule,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
rozmarýn,
šalvěj,
tymián
Komentáře (9)
Migueli, tu dobu bych (pro sichr