Suroviny
Porce: asi 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 936 kJ / 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,03 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 56,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na menší kousky, vložíme na zpěněnou cibuli v rozpáleném tuku. Hned přidáme sladkou a gulášovou papriku a osmahneme - nepřipálit, míchat!!
Krok 2: Podlejeme vývarem jen do výšky masa a pomalu dusíme. Asi po 10 minutách přidáme pálivou papriku, sůl, pepř a dál dusíme do měkka (cca 25 - 30 minut). Dle chuti doladíme a na talíři ozdobíme. Jako příloha - kolínka či jiné těstoviny, které drží omáčku (nebo dle vlastní volby).
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Moje poznámka
Wilfriedův ďábelský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z47R
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 15 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 41 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
Sahula před 43 minutami
Lenčiny zapečené cuketové lodičky
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Toustový chleba z pekárny
Hagne před 3 hodinami
Šťávička za studena dělaná
cybermis před 4 hodinami
Kinder mléčný řez se šlehačkou a kondenzovaným mlékem
Miskaaaaa před 5 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tvarohová bublanina
tamarit před 7 hodinami
Salát Coleslaw
LA.63 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zjemnit pálivé jídlo,
jak zjemnit ostre jidlo,
jak zjemnit pálivý guláš,
pálivý guláš,
zjemnění ostrého guláše,
zjemnění paliveho guláše,
zjemnění gulase,
cim zjemnit ostre jidlo,
zjemneni ostreho jidla,
jak zjemnit palivou chut,
zjemneni paliveho jidla,
jak zjemnit ostrý guláš,
zjemnit palivou omacku,
zjemnit ostre jidlo,
guláš z vepřového plecka,
jak zjemnit pálivost jídla,
jak zjemnit omáčku,
guláš z vepřové panenky,
mám ostry guláš jak ho zjemnit,
zjemnění pálivé chuti
Suroviny:
plecko vepřové,
paprika sušená sladká,
koření paprika gulášová,
paprika sušená pálivá,
pepř mletý,
cibule,
sůl,
vývar,
tuk,
rajče cherry,
cibule lahůdková
Komentáře (5)