Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,70 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 1,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Moje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 6 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 6 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 19 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 3 minutami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 24 minutami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 27 minutami
Africké kuře
Hypnos před 30 minutami
Šťouchané brambory
Benetka před 31 minutami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 51 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 53 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 57 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 2 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byči zlazy recept,
restované býčí žlázy recept,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
restované býčí žlázy,
bejci zlazy,
recept na b lzy,
řízečky z ledvinek,
byci zlazy rizky,
jak nakrájet býčí žlázy,
chutne rizky,
z ceho udelat nejlepsi rizek,
nejlepší recepty s býčích žláz,
býčí žlázy naložené v mléku,
recepty z bycich zlaz,
řízky z býčích žlázy,
nejlepsi byci zlazy,
recepty z hovězích žláz
Suroviny:
býčí žláza,
sýr uzený,
vejce,
mouka hladká,
voda perlivá,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
mléko,
lák ze sterilované kapie,
sádlo
Komentáře (36)
Ivi, recept je zajímavý, ukládám
Myško-moc krásný receptík na príma jídlo
Díky, je mu líp
Děkuji Ti
já mám ráda taky dobrý papu, i jsem po letech našla zálibu v hovězím, který mě dlouho nejelo, ale bejčí semenec do orálu nedokážu vložit, tady bych bobra koulo-odvahy prostě nesložila
velmi zajímavé
hlavně srettka, ta se tu vyřádí