Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 842 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,50 g |
| Tuky | 26,05 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 108 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 91,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Moje poznámka
Karobový koláč pro 2 osoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y05O
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 56 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
karoba,
pečeme z karobu,
co je karoba,
karobový perník,
karob recepty,
karoba co to je,
broskvový koláč pro 2 osoby,
karobovy dort,
recepty pro dvě osoby,
karobový,
co je to karoba,
recepty pro 2. osoby,
zobrazit strom karobu,
pečeme pro dvě osoby,
karoba jídlo,
karobova buchta vegan,
carobovy dort,
pečeme pro dvě osoby,
recept pro dvě osoby,
peceme pro 2 osoby recepty
Suroviny:
mouka hladká,
karob,
cukr třtinový,
olej,
mléko sojové,
jahodová marmeláda,
prášek do pečiva
Komentáře (8)
Ja som koláč z karobu (po slovensky svätojánsky chlieb, rastie to na stromoch napríklad v Chorvátsku pri mori v strukoch podobných fazuli) jedla prvýkrát minulý týždeň a je to výborné! Je to nasladlé, jedla som to ako 12-ročné dieťa priamo tie struky zo stromu. Už som si to aj kúpila - vo forme mletého prášku, dnes idem piecť koláč.