Postup přípravy
Máslo sice vyjde dráž,ale pocit,že jsem ho dělala doma je báječný.
Zveřejněno 23. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Moje poznámka
Domácí máslo od Moschus z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkpn
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 2 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 4 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno 21. 7. 2025 12:04:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Wanilor před 7 minutami
Pikantní pomazánka z cukety
ZboSy před 1 hodinou
Kuřecí v rajčatové omáčce
koczkodanka před 1 hodinou
Cuketová polévka s koprem, sýrem a smaženými vejci
zenikar před 1 hodinou
Špenátová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Papucel před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Lemur91 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Lidusenkaf před 2 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
kris_tynaa před 2 hodinami
Tématické fráze:
vyroba domaciho masla,
výroba másla,
jak vyrobit máslo,
výroba másla z domácího mléka,
výroba másla ze smetany,
domácí smetana,
jak se dělá máslo,
forma na máslo,
jak udělat máslo,
nekynuté langoše,
máselnice na výrobu másla,
formy na máslo,
jak vyrobit máslo z mléka,
jak se dělá domácí máslo,
prodej domácího másla,
máslo ze smetany,
máslo ze šlehačky,
jak si vyrobit máslo,
výroba másla z mléka,
máslo recept
Komentáře (23)
Podmáslí pak využívám při pečení místo mléka...
Smetana se může předem mírně osolit lépe pouští tekutinu. Zároveň však nevyšlehat úplně dotuha, maže se pak špatně i při pokojové teplotě.
Předpokládala jsem, že biomléko je také max.3,5%, ale z bio farem a tudíž z něj máslo nelze udělat. Pokud je však se smetanou, pak lze ze sebrané smetany máslo vyrobit.
Dobrou chuť
ďakujem za fantastický tip