Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,86 g |
Tuky | 22,25 g |
Vláknina | 20,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,18 g |
Sacharidy | 291,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rakouský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qD87
Moje poznámka
Rakouský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qD87
Nejnovější recepty
Boršč na neděli
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 17 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza tyčky (twister)
romikml před 1 hodinou
Vlašáky v karamelu
Avenos@seznam.cz před 1 hodinou
Křehký makový koláč
Zdenkabraunova@seznam.cz před 3 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
zizalova.k před 14 hodinami
Vídeňské knedlíky
Nebe1276 před 15 hodinami
Rajčatový salátek
Kajkajak před 15 hodinami
Grilované pak choi (bok choy) s asijskou zálivkou
MarcelaPa před 15 hodinami
Segedínský guláš
Nelijetka68 před 15 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 15 hodinami
Krůtí karbanátky se sýrem, šunkou a sušenými rajčaty
wimra před 15 hodinami
Tématické fráze:
rakouský sladký knedlík,
sladký rakouský knedlík,
rakouský houskový knedlík,
švábské knedlíky,
rakouské houskové knedlíky,
německý knedlík,
nemecke knedliky,
rakouský polévkový knedlík,
sladký rakouský knedl,
knedliky koule,
horacky knedlik,
horácké knedlíky,
knedlíky z rohlíků a brambor,
rakouské meruňkové knedlíky,
rakouský knedlík do do polévky,
rakousky knedlik do polevky,
rakouske bramborove knedliky,
německé knedlíky koule,
rakouský bramborový knedlík,
vídeňský knedlík sladký
Suroviny:
brambory,
sůl,
vejce,
rohlík,
mouka hrubá
Komentáře (5)