Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 325 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Pečeme asi hodinu a půl při 200°C a průběžně poléváme vypečenou šťávičkou z uzeného masa. Pokud bychom měli pocit, že se marináda na kuřeti připaluje, zakryjeme pekáč alobalem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Moje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Nejnovější recepty
Jablečný závin podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno 1. 8. 2025 08:02:02
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno 1. 8. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
xLIONx před 30 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
TH před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
pa.zbo před 1 hodinou
Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou
rybarka007 před 1 hodinou
Houby na kyselo
Nerea před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
j-mart před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Routeu před 1 hodinou
Pečené vepřové kotlety
Kykolka před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kykolka před 2 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
jestedka před 2 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuře,
červené kuře,
kuře marinované,
kuře s fazolkama,
kuře na červeno recept,
jak marinovat kuře,
kuře v červené omáčce,
recepty z vepřových ocásků,
recepty na marinovane maso,
uzeny veprovy ocasek,
kuře s červenou omáčkou,
marinované pečené kuře,
marinovane kure pečeně,
pečené marinované kuře,
recept na červené kuře,
uzene marinovane kure,
jak marinovat kuře na uzeni,
kuře na červené omáčce,
jak upeču uzeny stehna,
marinované kuře v sojové omáčce
Suroviny:
stehno kuřecí,
ocas vepřový uzený,
protlak rajčatový,
česnek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (7)
V tomhle výše popsaném případě se ale tak nějak příjemně snoubí uzená chuť se sladkou rajčatovou a hozené do česnekova to dostává další chuťový rozměr...
Děkuji za body a hezké komentáře...