Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruhy osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet. Rozinky namočíme do vody, ochucené citrónovou šťávou.
Krok 2: Cibuli a celer nakrájíme na jemno a zpěníme na směsi oleje a másla. Přidáme šalvěj, vložíme ryby a krátce je opečeme z obou stran. Přilijeme víno a necháme ho odpařit. Přisypeme rozinky a vlijeme horký vývar.
Krok 3: Vložíme do trouby, kterou jsme rozehřáli na 200°C a pečeme asi 15 minut.
Krok 4: Poté ryby vyjmeme, do výpeku vlijeme smetanu a necháme zredukovat na požadovanou hustotu.
Zveřejněno 7. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
Moje poznámka
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 1 hodinou
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 18 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno 20. 10. 2025 14:05:01
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 3 minutami
Salámová rychlá pomazánka
DavidVolvo před 3 minutami
Tvarohové muffiny s ovocem
Petra.21 před 1 hodinou
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 1 hodinou
Kuřecí čína
Cikitaka před 1 hodinou
Švestková buchta
ctomala před 2 hodinami
Švestková povidla
ctomala před 2 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 4 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 4 hodinami
Tématické fráze:
mail piamonte.com loc:cz,
pstruh recepty,
mail piamonte com loc:cz,
recept na pstruha s celerem,
piemont-recepty,
recept na pstruha,
s italem v kuchyni pstruh,
s italem v kuchyni lososovitý pstruh,
recept-pstruh na dabelsky zpusob,
pstruh na celeru
Suroviny:
pstruh,
cibule,
celer řapíkatý,
rozinky,
víno bílé,
vývar rybí,
smetana,
šalvěj,
citron,
máslo,
olej olivový,
sůl
Komentáře (15)
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...