Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,45 g |
Tuky | 16,75 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 468,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Moje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 17 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 31 minutami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 31 minutami
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 42 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 12 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 14 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 15 hodinami
Tématické fráze:
srnci hrbet,
krémový prášek zlatý klas,
srnčí recepty,
sladke obedy,
dukátové buchtičky recept,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
prášek zlatý klas,
srnčí hřbet sladký,
srnčí hřbet recept,
sladký oběd,
srnci chrbat,
sladký srnčí hřbet,
sladký hřbet,
rychlý dezert,
srnčí hřbet recepty,
uganda recept,
zlatý klas krémový prášek,
recept na sladký srnčí hřbet,
srnčí jídla
Suroviny:
mléko,
zlatý klas,
cukr krystal,
rýže,
cukr vanilkový,
kompot meruňkový
Komentáře (48)
Jana Remkova: