Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 641 kJ / 1 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 10,25 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 366,25 g |
Postup přípravy
Vyprazane v rastlinnom oleji do zlatista nakoniec osusime na papierovej utierke.
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v křupavém cestíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62l7
Moje poznámka
Ryba v křupavém cestíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62l7
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 9 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 21 minutami
Koka sušenky
habis před 1 hodinou
Škubánky s mákem
Tereziena před 2 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Blazenka před 2 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 2 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 2 hodinami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 3 hodinami
Dýňová polévka
spamejlik před 3 hodinami
Žampionová polévka
Blazenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
křupavá ryba,
recepty ryby,
recepty ryba v testicku,
kuřecí v cestíčku,
pivné cestíčko,
ryba v testicku,
ryba recepty,
chutně a krásně upravená ryba,
pivní těstíčko na rybu,
file v chrumkavom cesticku recepty,
pivove cesticko,
pivové těstíčko,
recept na cesticko,
recepty na ryby,
ryba těstíčko,
cesticka na obalovanie,
recepty-ryby,
treska v pivnom cesticku,
recepty na pro ryby,
obalovanie ryby
Suroviny:
ryba,
mouka hladká,
pivo černé,
droždí sušené,
sůl,
voda,
olej
Komentáře (19)
Není to tam cítit?I když ono to vlastně kyne, že?
Každopádně super, moje dcera takovou úpravu ryby miluje.
Rebeka ja som si tiez nebol isty s tymto az velmi jednoduchym receptom.Lebo u nas je zvykom davat vajicko , mlieko ....atd. atd. Vyskusaj , ono to naozaj funguje.( to pivo tam nie je vobec citit.)
ale vždyť je to jen název, recept je zásadnější
křupat/chroupat
Předpokládám, že to špatně opravila moderátorka, slovensky je to myslím chrumkavé, že?
Salátek je krásný, nenapíšeš složení, pls?