Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 641 kJ / 1 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 10,25 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 366,25 g |
Postup přípravy
Vyprazane v rastlinnom oleji do zlatista nakoniec osusime na papierovej utierke.
Zveřejněno 25. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba v křupavém cestíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62l7
Moje poznámka
Ryba v křupavém cestíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/62l7
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
křupavá ryba,
recepty ryby,
recepty ryba v testicku,
kuřecí v cestíčku,
pivné cestíčko,
ryba v testicku,
ryba recepty,
chutně a krásně upravená ryba,
pivní těstíčko na rybu,
file v chrumkavom cesticku recepty,
pivove cesticko,
pivové těstíčko,
recept na cesticko,
recepty na ryby,
ryba těstíčko,
cesticka na obalovanie,
recepty-ryby,
treska v pivnom cesticku,
recepty na pro ryby,
obalovanie ryby
Suroviny:
ryba,
mouka hladká,
pivo černé,
droždí sušené,
sůl,
voda,
olej
Komentáře (19)
Není to tam cítit?I když ono to vlastně kyne, že?
Každopádně super, moje dcera takovou úpravu ryby miluje.
Rebeka ja som si tiez nebol isty s tymto az velmi jednoduchym receptom.Lebo u nas je zvykom davat vajicko , mlieko ....atd. atd. Vyskusaj , ono to naozaj funguje.( to pivo tam nie je vobec citit.)
ale vždyť je to jen název, recept je zásadnější
křupat/chroupat
Předpokládám, že to špatně opravila moderátorka, slovensky je to myslím chrumkavé, že?
Salátek je krásný, nenapíšeš složení, pls?