Postup přípravy
Krok 1: Žlázy namočíme přes noc do mléka.
Krok 2: Pak nakrájíme na silnější plátky, ty posolíme, popř. potřeme česnekem a obalíme v klasickém trojobalu.
Krok 3: Smažíme na sádle a podáváme s bramborem.
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
Moje poznámka
Řízky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lOjJ
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolky na slanině
magdalenka před 9 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 16 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 30 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 33 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 37 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 41 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 45 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 52 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 55 minutami
Kynutý skořicový točenec
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
biči žlázy,
byčí kule,
býčí žlázy cena,
býčí koule,
bejci koule,
bíčí žlázy recept,
recept na býčí koule,
byčí koule recept,
recepty býčí koule,
bici zlazi,
recept na bičí žlázy,
býči žlazy-recept,
recept bíčí žlázy,
byci koule recepty,
recept býčí koule,
bejčí koule recept,
uprava býčích koulí,
vocílka řeznictví,
řízky,
řeznictví vocílka
Suroviny:
býčí žláza,
mouka,
vejce,
strouhanka,
pivo světlé,
sůl,
česnek
Komentáře (44)
Ale
tedy představa 5kg-balení bejčích reproduků ve mě budí děs a hrůzu, dneska ani asi neusnu
Posílám osmý bodík.