Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 263 kJ / 4 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,65 g |
Tuky | 324,45 g |
Vláknina | 36,00 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 5,79 g |
Sůl | 14,01 g |
Sacharidy | 149,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou slaninu opražíme, až vypustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
Krok 2: Do mísy dáme mleté maso, přidáme rohlíky, které jsme předtím namočili do vlahého mléka a vymačkali.
Krok 3: Maso rukama pořádně promícháme a přidáme sůl a koření. Sůl a pepř přidáváme opatrně podle druhu hořčice. Jakmile maso drží při sobě vyndáme ho z mísy a ještě zpracujeme. Vytvarujeme šišku a uhladíme ji rukou namočenou ve studené vodě.
Krok 4: Pekáč vyložíme pečicím papírem, vložíme sekanou a potřeme připravenou směsí. Pečeme odkryté na 180 °C.
Krok 5: V průběhu pečení potíráme směsí a podléváme pivem.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Moje poznámka
Sekaná v hořčicové směsi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0O6V
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 3 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 minutou
Thajské curry
Trol60 před 8 minutami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 35 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 3 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
aby sekaná nepopraskala,
sekaná recept,
směs ze sekané,
sekana z jehneciho,
pečení směsi na sekanou,
sekaná aby nepopraskala,
potěr na sekanou,
aby nepopraskala sekaná,
potěr na na sekanou,
sekaná,
jak péci sekanou, co udělat aby nepopraskala,
dobrá sekaná,
co se sekanou,
jehněčí sekaná,
recept sekana smes,
směs na sekanou,
sekaná potěr,
potěr na domácí sekanou,
jak udelat směs na sekanou,
recepty na sekanou
Suroviny:
maso mleté,
slanina,
cibule,
rohlík,
mléko,
česnek,
tymián čerstvý,
majoránka,
petrželka,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
pivo světlé,
olej,
paprika sušená sladká
Komentáře (21)
Ještě pochopila jsem dobře - hořčici dáváš i dovnitř masa, že?