Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palačinky zapečené se žampiony a kuřecím masem

Hodnocení receptu je 4,7 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

veru.hol

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 616 kJ /
2 059 kcal
Bílkoviny179,56 g
Tuky88,48 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 6,69 g
Sůl16,63 g
Sacharidy128,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Upečeme palačinky a necháme vychladnout. Krok 2: Na oleji zesklovatíme pokrájenou cibuli a vložíme maso. Okořeníme. Krok 3: V cedníku spaříme pórek a na plátky pokrájené žampiony, přidáme k masu. Necháme vyvařit vodu, kterou pustí suroviny a nalijeme smetanu. Krátce povaříme a necháme částečně zchladnout. Krok 4: Palačinky plníme směsí, srolujeme a vkládáme do zapékací misky. Vložíme do trouby předehřáté na 180°C. Krok 5: Smícháme si nastrouhaný sýr a zbylou smetanu a navršíme jej na palačinky. Zapékáme, dokud sýr nezezlátne. Na talíři zdobíme zeleninou.

Zveřejněno 30. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMkl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AMkl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 1,0

Neoslovilo mě to,příště jen s kuřecím a smetanou. A bez mleté papriky

Dělala jsem podle tohoto receptu, ale hodně jsem improvizovala. Z těsta na palačinky vyjdou 3-4 palačinky, záleží na velikosti pánve a na tloušťce... Plnila jsem 3 náplněmi: kuřecím masem na cibulce se špenátem se smetanou, kuřecím masem na cibulce se žampiony a smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecími játry na cibulce a slanině. Už jsem nezapékala. Zatím okoštované špenátové a jsou vynikající. :-Q :yes:

Dobrý den,
chystám se na Váš recept, jen se chci prosím zeptat, smetanu jste tam dala jakou? :)
Děkujiii :-)

Zuzana: ja pouzivam klasickou smetanu ke slehani v kelimku takze nejakych 33%, ale pro snizeni kaloricke hodnoty urcite muze byt i ta na vareni, ale vyzkousene to nemam ;-)

Ahoj vše krásný den...jdu na to...tak uvidíme jak se povede ;-)

Nedalo mi to a musela jsem to zkusit udělat...Bylo to strašně skvělé,přítel si na tom strašně pochutnal...;-)

Vypadá to úžasně:yes::yes:

veru.hol vítám tě na Topreceptech a gratuluji k tomu krásnému dílu. Jen bych příště moc prosila, aby to hotové jídlo, bylo jako hlavní foto, je to tam i napsáno, jak vkládáš fotky;-) Jinak rozhodně nemám, co bych vytkla a tobě právem náleží plus:-):yes::yes:

ale to vypadá parádně, palačinky naslano mě zatím moc neoslovily, ale toto vypadá fakt dobře...zkusím ;-):yes:

jé díky díky moc :-))

Veru.hol, vítám tě na našem Topáckém portálu v naší rodině a přeji ti, aby se ti tady líbilo a načerpala si tu spoustu inspirace;-)
Recept je bezvadný a já ti posílám 5.boda:yes:

Palačinky plněné masem jsou výborné, to můžu potvrdit :yes:

jůůůů :) to vypadá báječně!!! ;-)

Tématické fráze:
zapečené žampiony nejlepší recept, palačinky na slano s masem, palacinky se zampiony, palačinky naslano, recepty palačinky naslano, zapečené slané palačinky, kuřecí maso v palačince, palačinky plněné kuřecím masem, nejlepší palačinky na slano zapečené, zapečené palačinky se zeleninou, palačinka na slano s masem, plneně palačinky kuřecím masem, slané palačinky se žampiony, zapečené palačinky naslano, palačinky s kuřecím, zapečené palačinky, nejlepší palačinky, zapečené palačinky slané, palačinky s žampiony, palačinka se žampiony

Suroviny:
mléko, mouka polohrubá, vejce, sůl, maso kuřecí, žampióny, cibule, pórek, smetana, sůl, pepř, paprika sušená sladká, sýr eidam, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu