Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 173 kJ / 1 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,09 g |
Tuky | 141,40 g |
Vláknina | 0,95 g |
Cholesterol | 1,48 g |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 9,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E1x
Moje poznámka
Chutný salát s vejci, kapary a sladkokyselou zeleninkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3E1x
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 4 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 8 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 8 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 4 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 4 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 6 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 6 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 6 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 6 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový salát s kapary,
zeleninovy salat s bramborem a kapary,
recept kapary,
jak roste kapary,
salat s vejci a sardelovou pastou,
kapary,
zeleninovy salat romanesco,
zeleninové saláty recepty,
zeleninový salát s vejci,
recepty na zeleninové saláty,
salat kapary a vejcem,
nalev na kapary,
kapary salát recept,
salat spanelska vejce,
zeleninový salát s kapary a vejcem,
zeleninový salát s vejcem,
jak má vypadat vejce natvrdo,
jarní bramborový salát s vejcem a hráškem,
kaparyrostlina,
zavařená poupátka
Suroviny:
vejce,
máslo,
hořčice,
pasta sardelová,
petrželka,
cibulka jarní,
salát bramborový,
tvaroh,
kapary,
sůl,
pepř
Komentáře (18)
Jo a nejhorší je,že kolikrát zapomenu co vlastně hledám
super,děkuju,aspon vím kde hledat a nebudu za blbce
Děkuju
Kapary lze konzervovat dvěma způsoby : poupátka se nakládají do solného nálevu nebo do směsi solného nálevu s vinným octem. Takto upravené kapary nalezneme ve většině supermarketů. Druhou variantou je nakládání přímo do soli, používají se při ní kvalitnější a dražší varianty kaparů. Jsou různé velikosti kaparů.V kruhu energie se kapary nacházejí v l. kvadrantu. Působí tedy lehce povzbuzujícím způsobem a dodávají energii. Kapary jsou typickým „stabilizátorem", to znamená, že upevňují přirozenou harmonii a zdraví.