Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sýrové lívance

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2009 22:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 640 kJ / 1 109 kcal
Bílkoviny88,34 g
Tuky72,79 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 738 mg
Sodík 2,80 g
Sůl6,92 g
Sacharidy24,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kubizin

31. 7. 2009 09:00

Díky:-D:-D:-D:-D

sebena sebena

30. 7. 2009 11:59

Ještě za tepla;-):yes: jsou nejlepší.

Kubizin

30. 7. 2009 10:49

Mám dotaz,
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??

DÍKY;-);-)

medis

6. 4. 2009 17:20

o hodinu později... lívanečky jsem zmáknul, dělal jsem je na teflonové pánvi, protože nemám lívanečník, potom jsem je musel do ubrousku hodně vysušovat, protože mají tendenci nasáknout všechen olej a takový jídla nemám moc rád. ale tenhle recept ještě určitě použiju

medis

6. 4. 2009 15:23

Milé dámy, jdu zkusit vyrobit livanečky, věřím, že to nebude žádná past a snad je zmáknu :-O.

janatka janatka

23. 3. 2009 23:26

Tak je to vynikající,sice jsem měla jen jeden druh sýra,ale vůbec nám to nevadilo,moc jsme si pochutnali,rychlé :-).

spagetka spagetka

3. 3. 2009 11:22

Bibinko, tys byla u mě a odkoukala to :-O:-D:-D:-D:yes:

Bibinka Bibinka

3. 3. 2009 10:42

Jani, nebo pocákat pánev vodou, já to dělám rozprašovačem, který používám i na rošení květin;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2009 10:29

Ještě jsem včera vyčetla v nějaké chytré knížce, že aby se těsto nelepilo, má se pánev potřít syrovým bramborem:-O

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 3. 2009 08:36

CHválím,chválím,chválím. Budeme na tuty dělat.

Eliza Eliza

2. 3. 2009 23:20

Moc děkuji za přínosné komentáře. Rozhodně putuje do "oblíbených" a co nevidět vyzkouším.... Snad se s tím nějak vypořádám...:-)

sebena sebena

2. 3. 2009 22:44

Mám úplně normální lívanečník a opravdu se to nelepi, jelikož ten sýr je spojený vejcem a moukou, tak se to tak nějak obalí a zůstane krásně ve vnitř.

spagetka spagetka

2. 3. 2009 22:39

Tohle také dělám, většinou hermelín, Nivu, sýr Excellent mix a uzený sýr :-p;-):yes:

sebena sebena

2. 3. 2009 22:38

Těstičko by nemělo být ani řídké ani moc husté, prostě tak akorát. Takže množství strouhanky a mouky volím podle potřeby, strouhanku a mouku dávám ve stejném poměru. Tentokrát jsem použila eidam, nivu, uzený sýr a sýr se zeleným pepřem. Používám opravdu jakykoli sýr i hermelín a jednou jsem zkoušela i tvarůžky. Lívanečky jsou opravdu mc dobré a hlavně rychlé.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2009 22:35

Moc hezké, a nelepí se to? Je asi třeba nějakou lepší pánev, že?:-(

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lívance recept rychle livance lívance lívance recepty livance se syrem lívanečník recepty sýrové recepty teflonový lívanečník vareni livance se syrem jak udělat lívance livance s vejci sýrový lívanec nejlepší lívanečník syrové lívanečky ivona opiolová uzený sýr excellent jak vyrobit nivu rychlé lívance recept lívance rýchle křidýlka v těstíčku

Suroviny: sýr tvrdý, sýr eidam, sýr gouda, cibule, nať petrželová, sůl, pepř, mouka hladká, strouhanka, vejce, kypřící prášek, mléko, olej

TopRecepty.cz

Sýrové lívance

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8RB