Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 152 kJ / 1 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,52 g |
Tuky | 125,35 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 5,40 g |
Sůl | 13,38 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtíky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRQr
Moje poznámka
Buřtíky zapečené s Nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vRQr
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Tématické fráze:
burty s nivou,
zapečené buřty s nivou a cibulí,
zapecene testoviny s burtem,
recepty z buřtů,
zapečené brambory s buřty,
buřty na pivu s s nivou,
zapecene burty s bramborem,
buřty na nivě,
špekáčky zapečené s lečem,
zapecene spekacky s lečem,
zapečené buřty s pivem, nivou a cibulí,
zapecene burty s bramborami,
recept na zapečené špekáčky s lečem,
recept na zapečené těstoviny s buřty,
zapékané buřty s pivem,
buřtíky s nivou
Suroviny:
špekáček,
sýr niva,
cibule,
sýr eidam,
koření pizza,
smetana,
vejce
Komentáře (5)