Houbové škvarky, houbové sádlo
Tyto tradiční recepty přinášejí jedinečnou chuť a vůni lesa do vaší kuchyně. Jsou skvělým způsobem, jak využít čerstvé houby a proměnit je v něco výjimečného. Houbové škvarky, křupavé a plné chuti, jsou perfektní pochoutkou a houbové sádlo lze použít na pečivo nebo při vaření.
Suroviny pro 1 dávka
to záleží kolik najdete hub
1dávka
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Moje poznámka
Houbové škvarky, houbové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz8o
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 1 hodinou
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 4 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 minutami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 28 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 1 hodinou
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 2 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 3 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 3 hodinami
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 3 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 3 hodinami
Tématické fráze:
houbove skvarky,
houbové škvarky - recept,
škvarky z hub,
zavařování hub do sádla,
zavařování hub v sádle,
houbové škvarky recept,
recept houbové škvarky,
sadlo z kance,
v čem uchovat kokosky,
jak zavařit škvarky,
houbovy škvarky,
zavaření hub do sádla,
bylinkové sádlo,
škvarky z václavek,
zavařování hub na sádle,
zaváření bedel,
jak zamrazit sádlo,
lze zamrazit sadlo,
na houby do tater,
zavareni sadla
Suroviny:
houby,
sádlo vepřové,
sůl,
čerstvé bylinky,
česnek,
cibulka
Komentáře (17)
Takže nedehydrovat úplně, a protože - i když jen na "malém ohni" - ke konci je to docela fofr to nepřipálit ( přece jenom sádlo snese větší teplotu než houby ) a nemít z toho sice křupavé, ale stejně jen uhlí, DOPORUČUJU tam ke konci dát plátek pečiva nebo třeba mrkve a až to začne "zvonit", tak rychle z plotny pryč!!
Dobrou chuť